Уважаеми клиенти,

 

Искаме да ви уведомим, че магазина на нашата фирма няма да бъде отворен за физически посещения за неопределен период от време, с изключение на Съботите.

Въпреки това, в този период ще продължим да извършваме монтажи, профилактика и ремонти на вашите климатици и ще стоим на ваше разположение за всякакви запитвания и продажби чрез нашия онлайн магазин и телефони.

 

Благодарим ви за разбирането и сме готови да ви обслужим за всяко ваше запитване чрез нашия уебсайт и телефони.

 

Горещо препоръчваме контакт чрез платформата VIBER, за директна връзка с наш експерт без изчакване.

 

С уважение,

БакаловКлима ООД

Най-добрите климатици за отопление през 2023 – Част 2

Топ 10 климатика за 2023

С нетърпение очаквахме месец Декември за да можем да предоставим следващите модели от най-добрите климатици за 2023. В продължение на първа част за топлата половина от годината, продължаваме със следващите 5 климатика от поредицата за зимният период.

БакаловКлима, водещ онлайн магазин за климатични системи, представя своите най-купувани модели за последните 6 месеца. С технологични иновации, висока енергийна ефективност и стилове, отговарящи на всеки вкус, тези климатици са добър избор за вашия дом или офис. Прочетете статията и открийте перфектния климатик за вас.

Забележка: От класацията изключваме безкрайно популярните AUX модели, тъй като ще се наложи да пишем само за тях. В случая сме им отделили самостоятелна статия.

1. Климатици Mitsubishi Electric AY: Безкомпромисна Ефективност и Интелигентно Управление

MSZ-AY / MUZ-AY от Mitsubishi Electric е свежо попълнение в домашната серия, предлагайки несравнен стил и функционалност. С иновативни технологии като V Blocking филтър и WiFi управление, този климатик предоставя пълен контрол и удовлетворява всички изисквания за енергийна ефективност.

Предимства:

 • V Blocking Филтър: Допълнителният филтър с антивирусно действие гарантира чист въздух, пречистващ го от вируси, бактерии и алергени.
 • WiFi Управление: Със вграден WiFi контролер, този климатик предоставя удобство и лесен контрол дори от разстояние.

Недостатъци:

 • По-висока цена в сравнение с другите модели.

2. Климатици Gree Pular: Превъзхождаща Ефективност и Интелигентно Управление

Gree Pular серията се отличава с изключителна енергийна ефективност и интелигентни функции за управление. С вграден инверторен компресор и технология за самодиагностика, този климатик осигурява надеждност и дълъг живот.

Предимства:

 • Инверторен Компресор: Pular разполага с иновативен инверторен компресор, регулиращ вентилатора и консумацията на енергия, осигурявайки по-голяма ефективност.
 • Самодиагностика: Технологията за самодиагностика позволява на климатика да открие и изолира проблеми, предлагайки по-бърза диагностика и по-лесен ремонт при проблем.
 • Висока енергийна ефективност с клас A++ за отопление и охлаждане.
 • Икономичен режим.

Недостатъци:

 • По-високо ниво на шум в сравнение с някои конкуренти.

3. Климатици Toshiba Yukai – Впечатляващо Ефективни, най-продаваните модели от марката

Toshiba Yukai е една от водещите серии в портфолиото на Toshiba, предлагайки изтънчен дизайн и отлична енергийна ефективност. С компактни размери и висока мощност, този климатик е идеален за различни помещения, предоставяйки на потребителите удобство и стил.

Предимства:

 • Енергийна Ефективност: Toshiba Yukai предлага висок енергиен клас, като съчетава производителност и икономия на електроенергия.
 • Изтънчен Дизайн: Стилният вътрешен и външен дизайн на климатика го прави подходящ за всяко съвременно обзавеждане.
 • Филтър срещу микрочастици и бактерии.
 • Тих режим както на вътрешното, така и на външното тяло.

Недостатъци:

 • Не разполага с Wi-Fi управление.

4. Климатици Daikin Sensira FTX – Интелигентен и Идеален за Сън

Серията климатици Daikin Sensira FTX е една от най-продаваните, като гамата предлага екологична ефективност и перфектен комфорт. Режимът на пълна мощност позволява бързо загряване или охлаждане на помещението, като след 20 минути автоматично се превключва към нормален режим, предпазвайки от излишни разходи на енергия. С уникалната функция за спокоен сън, климатикът прецизно контролира температурата в съответствие с цикъла на човешкия сън, подобрявайки качеството на сън.

Предимства:

 • Уникален режим за спокоен сън, регулиращ температурата според цикъла на съня.
 • Вграден Wi-Fi контролер и 24-часов таймер за умно управление от разстояние.

Недостатъци:

 • По-висока консумация на енергия спрямо другите модели.

5. Климатици Aux Halo: Съчетание на Ефективност и Стилен Дизайн

Aux Halo представлява комбинация от висока енергийна ефективност и стилен дизайн. С енергиен клас A+++ при охлаждане и A++ при отопление, този климатик не само гарантира комфорт през цялата година, но и намалява разходите за електроенергия. Снабден с WiFi управление и тих режим на работа, Aux Halo предоставя персонализирано и удобно преживяване. С 3 филтъра за пречистване на въздуха, AUX Halo се грижи и за вашето здраве.

Предимства:

 • Висока Енергийна Ефективност: С енергиен клас A+++ при охлаждане, Aux Halo е идеалният избор за тези, които ценят икономията и екологичната осведоменост.
 • WiFi Управление: С вграден WiFi контролер, този климатик може да се управлява от разстояние, предоставяйки ви удобство и контрол навсякъде, където сте.

Недостатъци:

 • По-голям размер на външното тяло спрямо някои модели.

Без значение дали търсите интелигентни функции, висока енергийна ефективност или стилен дизайн, топ 10 климатици за 2023 на БакаловКлима предоставят разнообразие от възможности. Разгледайте моделите и осигурете комфорт и ефективност във вашия дом.

Сравни
Сравни ×
Сравни Продължи към пазаруване

Изпрати запитване за Най-добрите климатици за отопление през 2023 – Част 2

Запитване за продукт
Затвори