Уважаеми клиенти,

 

Искаме да ви уведомим, че магазина на нашата фирма няма да бъде отворен за физически посещения за неопределен период от време, с изключение на Съботите.

Въпреки това, в този период ще продължим да извършваме монтажи, профилактика и ремонти на вашите климатици и ще стоим на ваше разположение за всякакви запитвания и продажби чрез нашия онлайн магазин и телефони.

 

Благодарим ви за разбирането и сме готови да ви обслужим за всяко ваше запитване чрез нашия уебсайт и телефони.

 

Горещо препоръчваме контакт чрез платформата VIBER, за директна връзка с наш експерт без изчакване.

 

С уважение,

БакаловКлима ООД

Контакти

Работно време:

ДенЧас
Понеделник

9:00 - 18:00

Втроник

9:00 - 18:00

Сряда

9:00 - 18:00

Четвъртък

9:00 - 18:00

Петък

9:00 - 18:00

Събота

10:00 - 16:00

Неделя

Почивен ден

Данни на фирмата:

БАКАЛОВКЛИМА ООД

МОЛ: Ивайло Бакалов

ЕИК: 205006023

ДДС: BG205006023

Адрес: ул. Радост 1, вх. А, ет. 2, ап 3

Банкови детайли:

Банка ДСК

IBAN: BG09STSA93000025919589

SWIFT: STSABGSFXXX

Защо да избереш климатик от БакаловКлима?

Една от причините клиентите на Бакаловклима, никога да не се притесняват за сигурността и поддръжката на климатици си е, защото именно собственика на фирмата и главен сервизен техник – Ивайло Бакалов, поддържа техните климатични техники.

Доверявайки се на Бакаловклима, всеки клиент получава персонално отношение и разбиране от момента на покупка на климатик до последващия монтаж, като става част от голямото ни семейство.

Благодарение на прецизността, с която работим, ние от Бакаловклима, можем да застанем на 100% зад името си и да гарантираме за високото качество на предоставените от нас услуги.

Няма лоша машина – има некачествен монтаж и поддръжка!

Клиентите за нас:

Контакти

Внимателно и учтиво отношение към клиента!
Бърз и чист монтаж!
Благодаря Ви за професионализма!

Контакти

Отлично качество!

Исключительно коректни!

Контакти

Избрах ги без колебание, разчитайки на добрите отзиви и не съжалявам. Момчетата работят перфектно, дори дойдоха предварително, за да огледат къде е най-добре да се постави климатика. А колкото до избора, в офиса получих компетентна информация относно качествата на предлаганите климатици.

Контакти

Коректност и професионализъм! От консултацията до монтажа всичко е на високо ниво!

Контакти

Качествени и красиви монтажи, любезни служители, не оставят мръсотия след себе си.. много съм доволен, бих ги препоръчал отново.

Контакти

Препоръчвам на всички! ????????????
????????????????????

Контакти

Прекрасно обслужване! Много компетентна и прецизна работа. Чист монтаж. С удоволствие бих използвала услугите им отново.

Контакти

Професионалисти, които държат на доброто, качествено и любезно обслужване. Монтажът е бърз и чист. Винаги обясняват всичко подробно и разбираемо. Препоръчвам!

Контакти

Много коректна фирма, препоръчвам.

Контакти

Имах нужда от много труден монтаж на климатик, който включваше авто-вишка и т.н. Момчетата от Бакалов клима се справиха изключително бързо, чисто и професионално! Препоръчвам!

Контакти

Много добра, да не кажа отлична рбота. Момчетата идваха в уговореното време. След тях – почистено. Наложи се смяна на мястото на единия климатик (стенен) – направиха го, изкъртиха внимателно, скриха тръбите по най-добрия начин. За външните тела осигуриха автовишка. Благодаря, момчета!

Изпрати запитване

Контактна страница
Сравни
Сравни ×
Сравни Продължи към пазаруване

Изпрати запитване за Контакти

Запитване за продукт
Затвори