Услуги от БакаловКлима

bakalovclima.com предлага експертни климатични услуги от лицензирани специалисти подкрепени с 3 годишна безусловна гаранция!

Нашите услуги

Мнения на клиенти

Имах нужда от много труден монтаж на климатик, който включваше авто-вишка и т.н. Момчетата от Бакалов клима се справиха изключително бързо, чисто и професионално! Препоръчвам!

5 звезди

Жоро Алязков

Потвърденo Google Мнение

Качествени и красиви монтажи, любезни служители, не оставят мръсотия след себе си.. много съм доволен, бих ги препоръчал отново.

5 звезди

Денис Гордиенко

Потвърденo Google Мнение

Много коректна фирма, препоръчвам.

5 звезди

Цвети Несторова

Потвърденo Google Мнение

Отлично качество! Исключительно коректни!

5 звезди

Татьяна Рощина

Потвърденo Facebook Мнение

Много добра, да не кажа отлична рбота. Момчетата идваха в уговореното време. След тях - почистено. Наложи се смяна на мястото на единия климатик (стенен) - направиха го, изкъртиха внимателно, скриха тръбите по най-добрия начин. За външните тела осигуриха автовишка. Благодаря, момчета!

5 звезди

Пламен П.

Потвърденo Google Мнение

Професионалисти, които държат на доброто, качествено и любезно обслужване. Монтажът е бърз и чист. Винаги обясняват всичко подробно и разбираемо. Препоръчвам!

5 звезди

Кристина Ковчазова

Потвърденo Google Мнение

Защо да избереш нас?

Понякога е трудно да се избере подходяща фирма за климатици - особено ако не знаеш на кого да се довериш. Ето няколко причини да избереш bakalovclima.com.
Ние предлагаме 3 години безусловна гаранция
Професионалисти с повече от 10 г. на пазара
Безкомпромисно обслужване и отношение!
Оторизиран сервиз на водещи марки
Абонаментна и навременна профилактика
Бърз, качествен монтаж в уговореното време
100% удовлетвореност през целият процес
Шоурум на БакаловКлима, гр. Варна, ул. Цани Гинчев 16

Извършваме услуги в следните градове и околности

Покриваме по голямата част от варненска област и граничните области, за това ако не виждате вашето населено място, свържете се с нас - можем да помогнем въпреки това!
map-markersmartphonemagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram