Инверторни климатици

Евтин инверторен климатик – заслужава ли си?

Ние вярваме, че винаги си заслужава да се инвестира в качествен климатик, дори да е малко по-скъп. Разбираме обаче, че не всеки може да си позволи да го направи. Ето защо предлагаме разнообразие от климатици на достъпни цени, включително модели с безплатен монтаж.

Така че, ако търсите изгодна оферта за нов климатик, не забравяйте да разгледате нашата селекция. Сигурни сме, че ще откриете идеалния модел за вашите нужди и бюджет.

Какво е инверторен климатик?

Инверторният климатик е вид климатик, който използва инвертор за регулиране на скоростта на компресора. Предимствата на инверторния климатик включват подобрена енергийна ефективност, по-тиха работа и възможност за поддържане на постоянна температура.

Какви са предимствата не инверторния климатик?

Инверторните климатици са по-ефективни от компресорните и използват по-малко енергия. Благодарение на инвертора, регулиращ скоростта на компресора, този тип климатици са в пъти по-тихи от обикновените. Също така благодарение на адаптивния инвертор, експлоатационния живот на климатика е значително удължен, като същевременно спестяват от сметките за електроенергия. Инверторните климатици също така използват нетоксичен фреон, което ги прави и екологично чисти машини. Почти всички съвременни инверторни климатици са оборудвани и с пречистващи въздуха филтри, значително подобряващи качеството на въздуха в помещението.

Най-добрите модели инверторни климатици?

Моделите които БакаловКлима предлага са специално подбрани за максимална производителност и дългосрочна експлоатация спрямо климата в североизточна България и в частност морската столица на страната. За това може и да не откриете някои популярни решения при нас. Разгледайте най-добрите фирми за климатици във Варна и региона.

Инверторен климатик с безплатен монтаж?

Подобно на всеки друг уред в дома ви, климатикът ви трябва да бъде правилно инсталиран и поддържан, за да функционира правилно.
В БакаловКлима предлагаме избрани модели с безплатен монтаж. Разгледайте каталога ни.

Инверторен климатик на изплащане?

Да, БакаловКлима работи с UniCredit Bulbank, TBIBank, DSKBank и BNP Paribas за да предложи климатици на изплащане. Обади се сега за калкулираме цената на месечната вноска и да насрочим час за монтаж.

Търсене

Търсене

Цена

Цена

Размер/BTU

Размер/BTU

Подходящ за Охлаждане m²

Подходящ за Охлаждане m²

Подходящ за Отопление m²

Подходящ за Отопление m²

Марки

Марки
 • Aux (2)
 • Daikin (3)
 • Fuji Electric (4)
 • Fujitsu General (1)
 • Gree (3)
 • Hitachi (3)
 • Midea (2)
 • Mitsubishi Electric (3)
 • Mitsubishi Heavy (3)
 • Panasonic (3)
 • Toshiba (3)

Безплатен Монтаж

Безплатен Монтаж
 • Не
 • Да
ФИЛТЪР
Order Products

Инверторни климатици – Преглед и цени на високоефективни модели | Бакалов Клима

Инверторни климатици – цени и разнообразие от високоефективни модели за вашия дом или офис. Пазарувайте от най-добрите фирми за климатици във Варна и региона. Безплатен монтаж и преференциални условия за изплащане.

Инверторни климатици за всяка нужда и бюджет

Инверторните климатици представляват евтин и енергоефективен начин да създадете комфортно и подходящо околност за себе си и вашето семейство. В Бакалов Клима предлагаме голямо разнообразие от инверторни климатици на достъпни цени, включително модели с безплатен монтаж.

Защо да изберете инверторните климатици от нас?

 • Енергийна ефективност: Нашите инверторни климатици са проектирани да намалят консумацията на енергия, което води до по-ниски сметки за електроенергия и по-малка негативна екологична отпечатък.
 • Подобрено качество на въздуха: Инверторните климатици осигуряват постоянна температура и по-добра циркулация на въздуха в помещението, благодарение на иновативната технология.
 • Тиха работа: Нашите модели климатици са изключително тихи, осигурявайки ви спокойствие и комфорт през целия ден.
 • Експертни ревюта: За да ви помогнем в избора на най-добрия модел за вас, предоставяме експертни ревюта, където нашите специалисти делят знания и препоръки относно работата и функциите на различните инверторни климатици.

Купете инверторни климатици във Варна

БакаловКлима ви предлага разнообразие от инверторни климатици във Варна и региона. Нашите модели са специално подбрани, за да отговорят на климатичните изисквания в североизточна България и особено в морската столица. Не пропускайте да разгледате нашата селекция от най-добрите фирми за климатици в региона.

Купете сега и вземете инверторни климатици с безплатен монтаж

Инсталирането на климатик е от съществено значение за неговата ефективност и дълготрайност. В БакаловКлима ви предоставяме избрани модели, на които осигуряваме безплатен монтаж.

Сравни
Сравни ×
Сравни Продължи към пазаруване

Изпрати запитване за Климатици Варна

Запитване за продукт
Затвори