Уважаеми клиенти,

 

Искаме да ви уведомим, че магазина на нашата фирма няма да бъде отворен за физически посещения за неопределен период от време, с изключение на Съботите.

Въпреки това, в този период ще продължим да извършваме монтажи, профилактика и ремонти на вашите климатици и ще стоим на ваше разположение за всякакви запитвания и продажби чрез нашия онлайн магазин и телефони.

 

Благодарим ви за разбирането и сме готови да ви обслужим за всяко ваше запитване чрез нашия уебсайт и телефони.

 

Горещо препоръчваме контакт чрез платформата VIBER, за директна връзка с наш експерт без изчакване.

 

С уважение,

БакаловКлима ООД

Климатици Mitsubishi Electric

Искам да купя климатик Mitsubishi за дома си. Какви са предимствата и недостатъците на климатиците Mitsubishi за дома? По-добри ли са от другите марки?
Климатици Mitsubishi за дома се считат за едни от най-добрите климатици, които се предлагат на пазара днес. Всъщност Mitsubishi е третият по големина производител на климатици в света.
Съществуват много различни видове климатици и Mitsubishi е сред най-добрите, когато става въпрос за отопление и охлаждане на домове. Прочети цялата статия за да разбереш какво е мнението на експерта.
Mitsubishi Electric или Mitsubishi Heavy?
Малко предистория за двете марки е необходима за да разберем разликите.
Всичко започва през 1870 г. с основаването на корабостроителната компания Mitsubishi. След това, през 1921 г., корабостроителите решават да отделят отделна електрическа компания, наречена Mitsubishi Electric Corporation. Те произвеждат предимно електрически двигатели за използване в големи кораби.
Няколко години по-късно корабостроителната компания променя името си на Mitsubishi Heavy Industries, след което Mitsubishi Electric се превръща в самостоятелно предприятие. Оттогава насам MHI и ME са съперници на няколко продуктови пазара, особено в областта на отоплението и климатизацията. Така че, въпреки че произлизат от една и съща корпорация майка, днес те са напълно отделни съперници.
Климатиците на Mitsubishi са известни с това, че са ефективни и енергоспестяващи. Те също така имат широк набор от функции, които ги правят доста полезни.
Основната разлика между Heavy и Electric, е че последната е по-достъпно решение за дома, докато Heavy е фокусирана върху бизнеса и индустрията.
Качеството, дизайна и производителността обаче се запазва и при двете марки.
Какви са предимствата на климатици Mitsubishi?
Производителност
Най-големият аргумент за продажба на климатици Mitsubishi за дома е, че те предлагат изключителната производителност. Всъщност много хора смятат, че производителността на климатиците Mitsubishi е несравнима в своя клас.
Надеждност
Mitsubishi има дълга история на дълготрайни и качествени продукти.
Климатиците на Mitsubishi за дома са и високоефективни, което означава, че използват по-малко енергия от традиционните климатици.
Многофункционалност
Няколко от основните характеристики, които правят климатиците Mitsubishi за дома толкова страхотни, включват:

Лесни за монтаж и поддръжка
Компресорите им са по-мощни от повечето конкуренти в ценовите класове
Повече скорости на вентилаторите спрямо други модели в класа
Дистанционното управление е лесно за използване
Интуитивен термостат
Гранулярни настройки и персонализация
Впечатляващо тихи
Има повече аксесоари от други в своя клас

Мнение за климатик Мицубиши от експерт
Въпреки отличните отзиви на потребителите, лесния монтаж, достъпните цени и високото качество на Митсубиши, очакванията за закупуване на тези климатици отлитат през прозореца, ако ви трябва качествено решение в кратък срок. От климатици Мицубиши влизат в страната ни изключително малко бройки и в повечето случаи са вече продадени.
Ние от БакаловКлима не ги предлагаме с приоритет, ако желаете бърза доставка и монтаж – тъй като отнема седмици, а понякога и месеци за доставка на определен модел, а в някои случаи от нашия опит – дори е невъзможно.

Търсене

Търсене

Цена

Цена

Размер/BTU

Размер/BTU

Подходящ за Охлаждане m²

Подходящ за Охлаждане m²

Подходящ за Отопление m²

Подходящ за Отопление m²

Категории

Категории
 • Инверторни климатици
  • Дизайнерски климатици
  • Хипер инверторни климатици
 • Мултисплит климатици
 • Подови климатици

Безплатен Монтаж

Безплатен Монтаж
 • Не
 • Да
ФИЛТЪР
Order Products

Климатици Mitsubishi – Най-новите модели от водещия производител | БакаловКлима

Открийте най-новите модели климатици Mitsubishi и се насладете на отличния комфорт, енергийна ефективност и надеждност на японската технология. В БакаловКлима предлагаме широка гама от климатици Mitsubishi на конкурентни цени. Намерете идеалния климатик Mitsubishi за вашите нужди и преобразете вашата домашна или работна среда.

Предимствата на климатиците Mitsubishi

 • Иновативна технология: Климатиците Mitsubishi са известни със своята водеща роля в иновациите. Използвайки напредничава технология в областта на климатизацията, те предлагат бързо и ефективно охлаждане или отопление на помещението ви.
 • Енергийна ефективност: Mitsubishi се отличава с високата си степен на енергийна ефективност, което ви позволява да намалите разходите си за електроенергия. Това ги прави икономични в дългосрочен план и допринася за защита на околната среда.
 • Чист въздух: Климатиците Mitsubishi разполагат с вградени филтри, които почистват въздуха от прах, алергени и замърсявания. Това подобрява качеството на въздуха в помещението и ви осигурява здравословна и свежа атмосфера.
 • Тиха работа: Модерните климатици Mitsubishi са изключително тихи, което ви позволява да се наслаждавате на спокойствие и комфорт, без излишни шумове.

Купете климатици Mitsubishi от БакаловКлима

Бакалов Клима е вашият надежден партньор за климатици Mitsubishi. Ние предлагаме голям избор от най-новите модели, които можем да ви представим на изключително конкурентни цени. Нашите експерти ви помагат да изберете най-подходящия модел, отговарящ на вашите нужди и предпочитания.

Обърнете се към нас сега и поръчайте вашия климатик Mitsubishi от най-добрия доставчик на климатична техника – БакаловКлима.

Сравни
Сравни ×
Сравни Продължи към пазаруване

Изпрати запитване за MITSUBISHI Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE

Запитване за продукт
Затвори