10-те най-добри климатика за охлаждане през 2023 – Част 1

10-те най-добри климатика за охлаждане през 2023 - Част 1

БакаловКлима празнува 5 години!

БакаловКлима отбелязва 5-годишнина и по този повод брандът има изненада за своите клиенти – огромни отстъпки на климатици Fuji Electric, както и невероятни намаления на профилактики на климатици от всички категории. Промоцията е валидна до края на месец Май, за да може фирмата да радва своите клиенти по-дълго време.

По случай празника на фирмата, БакаловКлима подбра най-добрите и актуални предложения за лято 2023 в 3 ценови класа.

Част първа ще покрие бюджетния нисък клас, а в следващата, ще разгледаме средния клас.

Климатик 12-ка AUX ASW-H12C5D4/FAR3DI-B8 Freedom ECO

Нека Ви представим изключително компактен и нискобюджетен климатик, който може да Ви осигури комфорт в дома или офиса през горещите летни месеци. Този модел е проектиран да бъде изключително ефективен и да Ви предостави необходимата прохлада при ниска цена.

С този климатик ще можете да контролирате температурата в помещението, като същевременно ще спестите значителна част от енергията и ще намалите разходите за електричество. Независимо дали сте в дома или на работното място, този климатик може да осигури приятна и удобна среда през целия ден.

Този модел е със специален дизайн, който го прави изключително компактен и удобен за монтиране върху стена. Също така, благодарение на ниската си цена, този климатик е подходящ за тези, които търсят качество на достъпна цена.

С включената 2-годишна гаранция можете да бъдете сигурни, че ще получите надежден продукт, който ще Ви служи дълго време. В допълнение, за улеснение на клиентите ни, цената включва и стандартен монтаж до 3м тръбен път.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да поръчате този изключителен климатик и да се насладите на прохладата в дома или офиса си през летните месеци.

Климатик 12-ка Nippon KFR 12DCA ECO POWERFUL

Представяме Ви климатик Nippon KFR 12DCA ECO POWERFUL – един от най-съвременните модели в света на климатизацията. Създаден с грижа за околната среда, този инверторен климатик използва най-новия хладилен агент R32, който отговаря на изискванията за намаляване на глобалното затопляне. С R32 фреонът намалява вредното въздействие върху околната среда, осигурявайки при това по-висока ефективност на климатика от серията.

Но не само това е впечатляващо в този модел. Инверторните климатици Nippon са проектирани, за да отговарят на най-новите европейски изисквания за енергийна ефективност и еко дизайн. Те имат висок сезонен коефициент на преобразуване на енергията при режим охлаждане и отопление, гарантирайки висока ефективност и намаляване на разходите за електроенергия.

За да бъдете сигурни в абсолютния контрол, моделът разполага с опция за управление чрез wifi контролер, който може да бъде закупен отделно. Също така, този климатик е проектиран с интелигентно управление, като компресорът се управлява с най-новата технология – 180° синусоиден импулс. Това осигурява по-ефективна, надеждна и тиха работа в сравнение с 120° квадратния импулс.

Ако искате комфорт във всеки ъгъл на стаята, то оптимизираният вентилатор на вътрешното тяло на всеки климатик от тази серия е това, което Ви трябва. Въздушният поток достига по-далече, осигурявайки комфорт на всички, дори в най-отдалечените ъгли на стаята.

За Ваше удобство, този модел идва с 2 години гаранция и е на отлична цена с включен стандартен монтаж до 3м тръбен път.

Климатик 12-ка Treo CS-I12MF3/ CO-I12MF3

Инверторен климатик TREO CS-I18MS3/ CO-I18MS3

Климатикът Treo CS-I12MF3/ CO-I12MF3 е перфектното решение за всички, които искат да се наслаждават на комфортна температура в своя дом или офис през цялата година. С неговите високотехнологични функции и удобства, климатикът ще осигури перфектна температура в помещението ви, без да правите никакви усилия.

Една от най-големите предимства на този климатик е автоматичният рестарт след загуба на електрическо захранване. Така при връщане на електрозахранването, климатикът автоматично се включва в последния зададен режим и настройки, което гарантира, че няма да пропуснете нито един момент на комфорт.

Режимът “Turbo” на климатика позволява максимална скорост на компресора, за да постигнете желаната температура много по-бързо. Когато стаята е достигнала желаната температура, компресорът автоматично се превключва на нормален режим за поддържане на стабилната температура.

Таймерът е още една удобна функция на този климатик, която позволява на потребителите да програмират автоматичното включване или изключване на климатика в предварително зададен час от денонощието. Така можете да се наслаждавате на комфортната температура точно когато е необходимо.

Двупосочният въздушен поток е още една изключително удобна функция на този климатик. Жалузите на климатика могат да се настройват в хоризонтална и вертикална посока, за да се осигури равномерно разпределение на въздушния поток в помещението. Това осигурява максимален комфорт и свежест във всяка част на стаята.

Изберете климатикът Treo CS-I12MF3/ CO-I12MF3 и се наслаждавайте на максимален комфорт, сигурност и удобство през цялата година.

Климатик 12-ка Romstal Habitat 12000BTU

Климатикът Romstal Habitat 12000BTU е оборудван с инверторна технология, която позволява стабилна работа, като адаптира мощността си към нуждите на потребителя за комфорт. Това осигурява по-голяма ефективност, удължен живот на компонентите, намалени оперативни разходи и по-тиха работа. Климатикът работи при ниски температури и използва R32, новото поколение хладилен агент, който е по-ефективен и е приет като един от основните хладилен агенти за бъдещето. Той е класифициран като нетоксичен, има по-висок обемен капацитет и изисква по-малко фреон. Климатика идва с включен стандартен монтаж до 3м тръбен прът и нашата безусловна 3-годишна гаранция!

Климатик 12-ка GREE GWH12AGC-K6DNA1A Pular Eco

Ако търсите качествен климатик с много функции и високоефективен инвертор, Gree GWH12AGC-K6DNA1A Pular Eco е перфектният избор за вас. Серията PULAR предлага моно-сплит климатици за стенен монтаж, които ще осигурят оптимална температура в стаята ви през цялата година. С G10 инвертора, климатикът ще регулира мощността си спрямо нуждите на помещението, което ще ви помогне да спестите на енергията и да намалите вашия разход за електроенергия.

Серията PULAR е оборудвана с вграден WiFi адаптер, който ви позволява да контролирате климатика от всякъде чрез приложението на Gree. Климатикът разполага с таймер, автоматичен рестарт, топъл старт, самодиагностика и интелигентна система за обезскрежаване. Инверторът позволява бърз и ефективен старт и гарантира стабилна работа на уреда, като предотвратява честотни вариации и шум. Така че, с тези възможности, Gree GWH12AGC-K6DNA1A Pular Eco е много добро решение за вас и ще ви предложи много удобства във вашата дом или офис.

Освен всичко това, този климатик има йонизатор, който ще почисти въздуха в стаята и ще ви осигури по-здравословна среда за живеене или работа. Той идва с I-Feel мини сензор в дистанционното управление, който може да измерва температурата на околната среда и да регулира настройките на климатика в зависимост от това. С автоматичния рестарт при спиране и последващо възстановяване на електрическото захранване, ще можете да се чувствате спокойни, че вашата климатична система ще работи безпроблемно, дори и след краткотрайно прекъсване на електрозахранването. С всички тези функции и безусловната 3-годишна гаранция, този климатик е най-доброто предложение в ниския клас за сезон 2023г.

Сравни
Сравни ×
Сравни Продължи към пазаруване

Изпрати запитване за 10-те най-добри климатика за охлаждане през 2023 – Част 1

Запитване за продукт
Затвори