Уважаеми клиенти,

 

Искаме да ви уведомим, че магазина на нашата фирма няма да бъде отворен за физически посещения за неопределен период от време, с изключение на Съботите.

Въпреки това, в този период ще продължим да извършваме монтажи, профилактика и ремонти на вашите климатици и ще стоим на ваше разположение за всякакви запитвания и продажби чрез нашия онлайн магазин и телефони.

 

Благодарим ви за разбирането и сме готови да ви обслужим за всяко ваше запитване чрез нашия уебсайт и телефони.

 

Горещо препоръчваме контакт чрез платформата VIBER, за директна връзка с наш експерт без изчакване.

 

С уважение,

БакаловКлима ООД

Топ 10 на най – купуваните климатици за 2020 година

ВИЖ АКТУАЛНАТА КЛАСАЦИЯ НА НАЙ-ДОБРИТЕ КЛИМАТИЦИ ТУК

Ние от Бакаловклима направихме разбор на най-купуваните и предпочитани климатици за 2020 година. Подбрахме само най-икономичните и бюджетни климатици, продавани във Варна и региона.

       1. Mitsubishi Electric MSZ-AP VGK

 • Висок клас на енергийна ефективност – С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP VGK / MUZ-AP VG ще се наслаждавате на комфорт целогодишно без притеснения за високи сметки, благодарение на енергийния клас А+++ на охлаждане и А++ на отопление
 • Изключително тих – Изключително тихата работа (до 19dB) на моделите от серията инверторни климатици AP осигуряват идеална температура, без да нарушават тишината. Безшумната работа на вътрешното и външното тяло допринасят за ползотворна почивка и спокоен сън.
 • Контрол над въздушния поток – С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP VGK / MUZ-AP VG можете да контролирате въздушния поток във всички посоки. Той притежава двойни ламели, които разпределят въздушната струя равномерно в цялата стая. Можете да ги настроите така, че въздушният поток да се разпространява по тавана, което елиминира неприятното усещане за течение.
 • Wi-Fi контролер – Вграден Wi-Fi контролер, с който да управлявате климатичната система с помощта на приложение през смартфон или таблет.

      2. Daikin FTXM N/ RXM N9 PERFERA

 • Дискретен модерен дизайн. Плавната крива линия се съчетава хармонично със стената, което води до ненатрапчиво присъствие, което се вписва във всеки интериор.
 • Висококачествено кристално бяло матово покритие
 • Практически безшумен: функционирането на уреда почти не се чува. Нивото на звуково налягане спада до 19 dBА !
 • Интелигентно око: при отчетена липса на човешко присъствие в помещението, уредът автоматично превключва на енергийно-ефективната настройка (икономичен режим нa работа).
 • Нов дизайн на дистанционното управление, също с висококачествено матово бяло покритие за перфектно съчетаване с вътрешното тяло
 • Пестене на енергия в режим изчакване: намалява консумацията на ток с около 80% при работа в изчаквателен режим. Ако не са засечени хора за повече от 20 минути, системата автоматично ще превключи на енерго-спестяващ режим.
 • Онлайн контролер: управлявайте вътрешното тяло от всяко място с приложение чрез локална мрежа или интернет
 • Антикорозионно покритие на ребрата на външния топлообменник
 • Външните тела на Daikin са изчистени и здрави и могат да се монтират лесно на покрив или на тераса или просто да се поставят на външна стена
 • Външните тела са снабдени с компресор с люлеещо се бутало, известен с ниското си ниво на шум и високата енергийна ефективност.

      3. Daikin FTXC B/ RXC B Sensira

 • Енергиен клас на сезонна ефективност до А++ при охлаждане.
 • Плосък, стилен преден панел, който се вписва лесно във всеки интериор и е по-лесен за почистване.
 • Онлайн контролер (допълнителен): управлявайте вътрешното тяло от всяко място с приложение чрез локална мрежа или интернет и запазете контрол върху потреблението на енергия.
 • Въздушен филтър за премахване на бактерии и вируси.
 • Външните тела на Daikin са снабдени с топлообменник с антикорозионно покритие (обикновен), който гарантира по-голяма устойчивост спрямо най-суровите климатични условия
 • Външните тела на Daikin са изчистени и здрави и могат да се монтират лесно на покрив или на тераса или просто да се поставят на външна стена
 • Безшумен: функционирането на уреда почти не се чува. Нивото на звуково налягане спада до 21 dBА.

      4. Fujitsu General ASHG KMTA/ AOHG KMTA

 • Тънък и стилен дизайн – Благодарение на многоредовия топлообменник с висока плътност и високоефективната вентилаторна турбина със значително по-голям диаметър, вътрешното тяло на инверторния стенен климатик Fujitsu General ASHG KMTA предлага супер тънък и стилен дизайн, отличен с награда Good Design.
 • 10°C отопление – Стайната температура може да се поддържа на не повече от 10°С, като по този начин стаята няма да се охлади, когато не се ползва.
 • Тих режим на работа – Потребителят може да избере по-ниски нива на шум в зависимост от инсталационната среда. Работното време може да се настрои като се използва таймер.
 • Таймер за сън – Микрокомпютърът постепенно сменя стайната температура автоматично, за да осигури комфорт по време на сън.
 • Филтър индикатор – Светлинен индикатор показва кога филтърът трябва да бъде почистен.

      5. TOSHIBA RAS-B J2KVG-E/RAS-J2AVG-E Seiya

 • Енергиен клас – Съотношението между производителност и цена на Toshiba серия SEIYA го прави уникален продукт на пазара. Цялата гама може да се похвали с ефективност A ++ на охлаждане и А+ на отопление, което означава оптимален комфорт с изключително ниска консумация на енергия.
 • Безшумна работа – Инверторният климатик Toshiba Seiya RAS-B J2KVG-E / RAS-J2AVG-E предлага най-доброто качество и то почти безшумно. Изключителна грижа и внимание при разработването на Toshiba SEIYA са отделени, за да се сведе звука до минимум. Това прави SEIYA една от най-тихите климатични системи в категорията си – до 21 dB.
 • Самопочистваща функция – Инверторният климатик Toshiba Seiya RAS-B J2KVG-E / RAS- J2AVG-E разполага със самопочистваща функция, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато работещ в режим охлаждане климатик бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.
 • Управление на два климатика едновременно – Тази функция ви предоставя възможност за независимо управление на два климатика, инсталирани близо един до друг, от едно дистанционно управление.

      6. TOSHIBA RAS-B J2KVSG-E / RAS- J2AVSG-E EDGE

 • Стилен дизайн и висока енергийна ефективност – Инверторният климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B J2KVSG-E / RAS- J2AVSG-E притежава най-високия клас на енергийна ефективност – A+++ на охлаждане и отопление. С него създавате перфектен климат за вашия дом или офис при ниски разходи за електроенергия. Моделът съчетава външно тяло с изключително тиха работа и вътрешно тяло със стилен дизайн и матов финиш.
 • Здравословна среда – Климатиците Toshiba Shorai Edge разполагат със специално покритие (Magic coil) на алуминиевите ламели на топлообменника на вътрешното тяло. То намалява образуването на влага върху топлообменника и турбината и предотвратява появата на мухъл и неприятна миризма. Освен това покритието позволява лесното отстраняване на натрупаните прах, замърсявания и миризми само с вода.
 • Ултра пречистващ филтър – Инверторните климатици от серията Toshiba Shorai Edge са с Ultra-Pure филтър за пречистване на въздуха, който премахва 94% от вредните частици и микроорганизми, които замърсяват атмосферата. Той има способността да улавя дори малките прахови частици с диаметър от 2.5 микрометра (PM2.5), които проникват в най-дълбоките части на белите дробове и се абсорбират в кръвообращението, повишавайки риска от респираторни и кръвоносни заболявания. Благодарение на това се радвате не само на идеална температура, но и на чист, свеж въздух.

      7. GREE GWH12ACC-K6DNA1D FAIRY

 • Ново поколение Wi-Fi управление – Инверторният климатик Gree Fairy GWH ACC / K6DNA1D има вграден Wi-Fi модул, благодарение на което можете да го управлявате от разстояние, където и да се намирате. Чрез мобилното приложение Smart Gree имате възможност да включвате и изключвате климатика, както и да задавате режим на работа и температура от своя телефон или таблет.
 • Йонизатор за по-чист въздух – Инверторният климатик Gree Fairy GWH ACC / K6DNA1D е с вграден йонизатор, благодарение на което ще имате по-чист и свеж въздух за вашия дом или офис. Той излъчва отрицателно заредени йони, които имат способността да убиват голяма част от вредните бактерии и същевременно неутрализира неприятните миризми.
 • Гарантирано отопление при ниски външни температури – С Gree Fairy GWH ACC / K6DNA1D топлината няма да напуска дома ви дори и в най-мразовитите зимни дни. Специално проектираният компресор на климатика, както и нагревателят на картера на компресора и дренажната тава, гарантират неговата безупречна работа в режим на отопление дори и при -22°C температура на външната среда.
 • Самопочистване и изсушаване – Gree Fairy използва нова технология с усъвършенствани алуминиеви ламели, която не позволява задържането на прах във вътрешното тяло. След изключване в режим на охлаждане вентилаторът на вътрешното тяло продължава да работи още известно време. В резултат бързодвижещата се кондензна вода отмива праха и по този начин топлообменникът се самопочиства и изсушава. Това предотвратява задържането на влага и образуването на мухъл и плесен, което може да доведе до здравословни проблеми.
 • Вентилатор със 7 степени – Седемте степени на регулиране на вентилатора ви осигуряват прецизен контрол над силата на въздушната струя. Благодарение на това можете да постигнете идеалното ниво и желания комфорт с натискането на един бутон.

     8. GREE GWH YD-S6DBA1A AMBER

 • Най-висок енергиен клас – Инверторният климатик Gree Amber GWH YD / S6DBA1 се отличава с най-високия енергиен клас: А+++ на охлаждане и отопление. Така поддържате перфектната температура у дома или в офиса с минимална консумация на енергия, което ви помага да спестяване от разходи за електричество.
 • Йонизатор за по-чист въздух – Инверторният климатик Gree Amber GWH YD / S6DBA1 е с вграден йонизатор, благодарение на което ще имате по-чист и свеж въздух за вашия дом или офис. Той излъчва отрицателно заредени йони, които имат способността да убиват голяма част от вредните бактерии и същевременно неутрализира неприятните миризми.
 • Гарантирано отопление при ниски външни температури – Специално проектираният компресор на климатика, както и нагревателят на картера на компресора и дренажната тава, гарантират неговата безупречна работа в режим на отопление дори и при -30°C температура на външната среда.
 • Възможност за охлаждане при външни температури до -18⁰C – В работни помещения с машини, които отделят топлина, каквито са например сървърните помещения, климатикът трябва да е в режим на охлаждане дори при ниски външни температури, за да осигури безпроблемна работа на оборудването. Ето защо климатиците от серията Gree Amber имат възможност за охлаждане до -18⁰C, като по този начин създават идеалният климат за вашия бизнес.
 • Дежурно отопление – С помощта на тази функция климатикът може да поддържа постоянна температура от 8⁰C в режим отопление. По този начин домът ви и всичко в него остава защитено от измръзване, в случай че ви се налага да отсъствате по-дълго време през зимния сезон.

      9. Mitsubishi Heavy SRK ZS-W / SRC ZS-W

 • Висока сезонна ефективност и стилен дизайн – Инверторните климатици Mitsubishi Heavy Industries от серия SRK ZS–W притежават елегантен дизайн, разработен в три различни цвята. Te комбинират стилна визия с тих, но мощен режим на работа и висока енергийна ефективност – A++ на охлаждане и отопление.
 • Алерген-деактивираща система – Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK ZS-W / SRC ZS-W разполага с два филтъра и самопочистваща функция, за да осигури здравословна среда в помещението. Алерген-деактивиращият филтър унищожава напълно полени, паразити и алергени, които съществуват в козината на домашните любимци. Също така неутрализира и убива всички видове бактерии, плесени и вируси, и дори да се отделят от филтъра вече са деактивирани. Фотокаталитичният дезодориращ филтър предпазва от неприятни миризми, а самопочистващата функция не позволява задържането на влага в климатика. Благодарение на това въздухът в помещението е винаги чист и свеж.
 • Изключително ниски нива на шум – Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK ZS-W / SRC ZS-W осигурява идеална температура, без да нарушава тишината във вашия дом. Свеждайки шума на вътрешното тяло до 19 dB, той ви позволява да се наслаждавате на ползотворна почивка и спокоен сън.
 • Пълен контрол на въздушния поток с 3D AUTO – С натискането на един бутон активирате програмираното разпределение на въздуха 3D AUTO. Чрез него се извършват три независими контрола на въздушния поток, в резултат на което той е равномерен, тих и достига до всеки ъгъл на помещението. Постига се икономична работа и се минимизират енергийните загуби. Благодарение на автоматичния контрол на дебита и посоката на потока, се постига комфортно климатизиране на цялото помещение по най-ефективен начин.

     10. Hitachi RAK-RPD/RAC-WPD Performance

 • Оптимизиран за отопление до -25°С
 • Висока сезонна ефективност А+++ в режим охлаждане и А++ в режим отопление.
 • Интелигентно око – сензора отчита присъствието на хора в помещението и оптимизира температурата и мощността.
 • Филтри за пречистване на въздуха – улавя алергени като полени и акари от прах.
 • Самопочистваща функция – чрез изсушаване почиства изпарителя на вътрешното тяло и предпазва от образуване на плесен и мухъл.
 • 3D auto режим – автоматично механизирано насочва клапите на въздуха в 4 посоки.
 • Безшумна работа на вътрешното тяло – само 20dB.
 • Функционално дистанционно управление – разнообразие от режими като отчитане на консумирана ел.енергия, реална температура, кодове за грешки и други.
 • Режим Ваканция – този режим позволява режим отопление да се настрои с температура 10°С.
 • Режим Еко – намалява консумираната мощност, като поддържа комфорта в помещението.
 • Инвертор с Power Active Module – позволява супер бързо достигане на зададените настройки.
Сравни
Сравни ×
Сравни Продължи към пазаруване

Изпрати запитване за Топ 10 на най – купуваните климатици за 2020 година

Запитване за продукт
Затвори