БакаловКлима става на 3 години!

БакаловКлима отбелязват своята 3-та година.

По повод на своя празник брандът ни изненадва с 5% отстъпка на всички марки, модели и големини климатици. Промоцията ни е валидна до края на месец Април, за да можем да радваме нашите клиенти по – дълго време. Ако искате да се възползвате от текущата промоция е нужно само да разгледате сайта ни, да се обадите на нашия телефон или да ни пишете във фейсбук.

На 16 Април 2018 година, БакаловКлима официално отвори врати в град Варна.

В началото започнахме с малък асортимент от климатици, но впоследствие се ориентирахме спрямо желанията и търсенията на клиентите. Така разширихме продуктовия си каталог с над 20 водещи марки климатични системи, от които Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba, Gree, Fujitsu, Fuji Electric, Mitsubishi Heavy, Hitachi и други. За това говорят нашите над 5000 доволни клиента, сред които 30 големи бранда като зърнени заводи Варна Мел, строителна фирма Рива Инвест, аптеки Фрамар, Дженерали Застраховане, казино Палмс Бет и други.
Целта на БакаловКлима е да бъде сред лидерите на пазара, като насреща предлагаме експертно консултиране при избора на най – добрите климатици във Варна до професионално инсталиране на съответния климатик. Нашите консултанти и монтажници винаги работят с мисъл за клиента и заради това осигуряваме 3 годишна безусловна гаранция на предлаганите от нас климатични системи както и бърз и чист монтаж.

Нашето развитие и успех нямаше да бъде възможно без подкрепата и съдействието на нашите търговски партньори, клиентите, които ни се доверяват безусловно, близки и приятели.
Надяваме се и за напред да се развиваме и да радваме нашите сегашни и бъдещи клиенти с качествено обслужване, професионализъм и изгодни климатици във Варна и района.

Сравни
Сравни ×
Сравни Продължи към пазаруване

Изпрати запитване за БакаловКлима става на 3 години!

Запитване за продукт
Затвори