Продажба, ремонт и профилактика на климатици в Шумен

Търсиш климатик или ремонт на климатик в Шумен? Ние сме официален представител на водещи марки климатици и извършваме монтажи, профилактика и продажба на климатици в цялата област.

Фирма за климатици на която можеш да разчиташ!

bakalovclima.com оперира на територията на Шумен и обслужва клиентите в района вече над 10 години! Създадохме добре познат бранд на който собствениците на жилища, както и бизнеси, могат да разчитат. Нашите безкомпромисни стандарти и дългогодишен опит ни позволяват да консултираме , предложим и изпълним най-доброто решение без главоболия за нашите клиенти!

Да, не сме единствената фирма за климатици в Шумен. Има огромен избор от фирми които продават климатици и разбираме, че е трудно да се направи правилния избор на кого да се довериш. В bakalovclima.com решаваме този проблем бързо. Има причина поради която сме се задържали в бизнеса и имаме безупречна репутация. Причината е простичка - лично отношение!

Не се държим като продавачи в кол център и не се опитваме да ви продадем всичко на всяка цена и "да си оставим ръцете" след сделката. Не, всъщност голяма част от клиентите ни идват от други доволни такива.

Нашата цел е да се фокусираме 100% върху вашите нужди и да предложим най-доброто решение в рамките на вашия бюджет. Ние обслужваме вас!
Снимка на собственика - Ивайло Бакалов

Услуги които предлагаме в Шумен

Най-икономичните климатици в Шумен

map-markersmartphonemagnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram