Климатици Daikin

„Дайкин Индъстрис Лимитид“  е японска мултинационална компания с присъствие в Япония, Китай, Австралия, Индия, Югоизточна Азия, Европа и Северна Америка. Има 8 подразделения, специализирани в областта на: климатични системи, химикали, транспорт, охладителни системи, полупроводници, хидравлични флуиди, електроника, отбранителна индустри.

Търсене

Търсене

Цена

Цена

Размер/BTU

Размер/BTU

Подходящ за Охлаждане m²

Подходящ за Охлаждане m²

Подходящ за Отопление m²

Подходящ за Отопление m²

Категории

Категории
 • Инверторни климатици
  • Дизайнерски климатици
  • Хипер инверторни климатици
 • Подови климатици

Безплатен Монтаж

Безплатен Монтаж
 • Не
ФИЛТЪР
Order Products

Климатици Daikin – Висококачествени решения за комфорт и ефективност | Бакалов Клима

Открийте висококачествени климатици Daikin, предлагащи невероятен комфорт и изключителна енергийна ефективност. В БакаловКлима предлагаме широк избор от климатици Daikin на най-конкурентни цени. Намерете перфектния климатик Daikin, който ще отговори на вашите нужди и осигури идеална помещение.

Предимствата на климатиците Daikin

 • Водещи технологии: Daikin е известен производител на климатични системи с иновативни технологии. Техните продукти са оборудвани с последно поколение инверторни компресори и различни технически функции, които осигуряват оптимално охлаждане или отопление на вашето помещение.
 • Енергийна ефективност: Климатиците Daikin са специално проектирани, за да постигнат висока степен на енергийна ефективност. Това ви позволява да спестите енергия и намалите разходите за отопление или охлаждане на вашето помещение, без да правите компромис с комфорта.
 • Пречистване на въздуха: Климатиците Daikin са оборудвани със специални филтри, които почистват въздуха от прах, алергени и замърсявания. Това не само подобрява качеството на въздуха, но и създава здравословна среда в помещението ви.
 • Тиха работа: Модерните климатици Daikin се отличават с изключително тиха работа. Това ги прави перфектни за спални, офиси или домашни помещения, където спокойствието е ключов фактор.

Купете климатици Daikin от БакаловКлима

БакаловКлима ви предлага широк избор от климатици Daikin на най-добри цени. Като водещ доставчик на климатични системи, ние сме готови да ви помогнем да изберете най-подходящия модел, отговарящ на вашите нужди и предпочитания.

Завършете вашето търсене за климатици Daikin в БакаловКлима. Поръчайте сега и се насладете на ненадминат комфорт и ефективност.

Сравни
Сравни ×
Сравни Продължи към пазаруване

Изпрати запитване за Custom Fonts

Запитване за продукт
Затвори