Уважаеми клиенти,

 

Искаме да ви уведомим, че магазина на нашата фирма няма да бъде отворен за физически посещения за неопределен период от време, с изключение на Съботите.

Въпреки това, в този период ще продължим да извършваме монтажи, профилактика и ремонти на вашите климатици и ще стоим на ваше разположение за всякакви запитвания и продажби чрез нашия онлайн магазин и телефони.

 

Благодарим ви за разбирането и сме готови да ви обслужим за всяко ваше запитване чрез нашия уебсайт и телефони.

 

Горещо препоръчваме контакт чрез платформата VIBER, за директна връзка с наш експерт без изчакване.

 

С уважение,

БакаловКлима ООД

Грешка Н28 Panasonic

Как да проверите грешката:
В случай, че се появи грешка в работата на климатика, натиснете бутон CHECK в продължение на 5 секунди. На дистанционното управление ще се появи символ “- – “
2. Натиснете бутоните на TIMER и На дисплея ще се появи индикация H00 (няма отркита грешка). С всяко следващо натискане на бутоните и ще променя индикацията за грешка. Последователно натискайте бутоните нагоре или надолу за да променяте кода за грешка. Когато самодиагностиката открие кода за грешка, вътрешното тяло ще издаде сигнал и индикатора POWER ще мига за 30 сек.
3. За да изчистите грешката от паметта включете уреда в захранването. Натиснете бутон AUTO за 5 секунди, ще чуете продължителен звуков сигнал. Натиснете бутон CHECK за 1 секунда с насочено дистанционно управление към вътрешното тяло на климатика. Ще чуете продължителен звуков сигнал. Паметта за грешки е изчистена.

Грешка Н28: Проблем с външния тръбен температурен сензор. Проверете:
– Външен тръбен температурен сензор е дефектен или разкачен.

Сравни
Сравни ×
Сравни Продължи към пазаруване

Изпрати запитване за Грешка Н28

Запитване за продукт
Затвори