За Нас

За Нас

Card image cap

СОБСТВЕН МАГАЗИН

Фирмата има собствен магазин.
При нас може да видите изложени
някои от моделите климатици които продаваме.

Card image cap

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ:

Нашият екип се състои от висококвалифицирани
специалисти преминали всички необходими
обучения и сертификации.

Card image cap

РЕШЕНИЯ

Висококвалифицираният ни персонал намира
оптималното решение според индивидуалните
изисквания на клиента.

За Фирмата

БАКАЛОВКЛИМА ЕООД предлага широка гама от климатични системи. Цените ни са с включен ДДС и стандартен монтаж. Всички климатични системи се обслужват гаранционно и извънгаранционно от фирмения ни сервиз. Стремим се нашите клиенти да получат максимално качество и комфорт от избора на климатична система, както и да отговаряме на всички техни въпроси и изисквания.

За Екипът

Може да се обърнете към нашите специалисти, както за безплатна консултация и съдеиствие за избора на климатик, така и за мястото и начина на инсталация. Монтажа на всички закупени от нас климатици се извършва от професионалисти с богат опит.

Защо да изберете нас?

При нас ще получите високо ниво на консултация при избора Ви на климатик, удобни за Вас начини на плащане, професионален и качествен монтаж, както и индивидуални решения за монтаж, базиран на натрупан опит и работа с висококачествени материали, бърза реакция при възникнал проблем или дефект, сервиз на високо ниво.

За Клиента

Полагаме големи усилия да поддържаме високо ниво на сервизното, гаранционно и следгаранционно обслужване и гарантираме на нашите клиенти качество, сигурност, уют и бепроблемна работа във всяко едно начинание  За да изберете климатик, който най-добре отговаря на вашите изисквания и желания Ви каним да посетите нашият магазин или сайт.

Какво Ви предлагаме?

Разполагаме с всички материали, инструменти и части необходими за доставката, монтажа и сервиза на климатична техника. Имаме опит с голям брой марки климатици.

Ние предлагаме високачествени марки климатици. Доказали се на пазара в България. Знаем наистина кое е качествено и кое не при климатиците!

Винаги се стремим да доставим и монтираме климатичната техника във възможно най-кратки срокове.

Винаги мислим за клиента. Стараем се да извършим дейността в удобно за клиента време и се съобразяваме с неговите изисквания и претенции ако има такива.

Нашите клиенти винаги са доволни. Стараем се да запазим доброто си име и репутация.